Senderisme

Senderisme a la Garrotxa

Nivell inicial - Ruta Font Espunya

Ideal per a totes les edats té una durada total de 30 minuts aproximadament. Durant aquesta caminada podrem gaudir de dos tipus de bosc, un format per alzines i una meravellosa fageda, que amb el pas de les estacions anirà canviant el seu color. L'objectiu d'aquesta aventura és arribar fins a la Font on abans, fa més de 600 anys, hi havia la Masia Espunya original. Aquest indret idíl·lic és perfecte per realitzar un pícnic, ja que es disposa d'una petita taula i cadires realitzades amb pedres.

Nivell intermedi - Ruta Ermita de Sant Miquel del Món

Aquesta ruta, amb una duració aproximada de 2 hores, és coneguda com el mirador de la Vall de Bianya. Sense deixar de banda, l'objectiu d'arribar a l'Ermita de Sant Miquel del Món, durant el camí gaudirem d'una magnífica passejada tot passant per una fageda.

Nivell avançat - Ruta a les Gorgues de Sant Pere Despuig

Aquesta ruta, consisteix en un descens fins a la plana principal de la Vall de Bianya amb un desnivell notable i una duració aproximada de 2,5h. Durant aquesta ruta passejareu per un bosc d'alzines i al final, podreu refrescar-vos en una meravellosa gorga.

Lloguer de bicicletes

Si us agrada la bicicleta de muntanya esteu de sort, podreu gaudir de diverses rutes per a fer amb bicicleta.

Lloguer de bicicletas de montanya BTT