Què inclou dormir una nit a la cabanya?

Inclou la pernoctació, esmorzar, llanterna, roba de llit, joc de tovalloles, xampú i gel pel cos.

Està tot ple, no puc fer reserva, què faig?

No et preocupis, tindràs la teva oportunitat de poder fer una reserva, el nostre calendari és de 6 mesos vista, i cada mes s’obre un nou mes per poder realitzar reserves. A més, molt aviat comptarem amb noves cabanyes, segueix-nos a les xarxes socials per estar al cas!

Són totes les cabanyes iguals?

No. Cada cabanya té característiques diferents adaptades a totes les necessitats. Per exemple, pots optar per una cabanya amb jacuzzi i habilitada per a persones amb mobilitat reduïda, o potser prefereixes una cabanya amb altell i capacitat per a quatre persones. En tot cas, et recomanem consultar les descripcions de cada cabanya.

Puc fer servir internet?

Sí. La nostra zona comú està equipada amb Wi-Fi.

Quan reservo els packs?

Els packs s'han de reservar a través de la web durant el procés de reserva. El Pack Family es podrà contractar a la recepció.

Quin equipatge puc portar a la cabanya?

Us recordem que ens trobem al bosc, és per això que recomanem portar un equipatge adient a l'experiència que viuran, ja que des de la zona comú haurà de realitzar una petita caminada a través d'un camí forestal fins a arribar a la seva cabanya.

Com d'accessible és Cabanyes entre Valls per persones amb mobilitat reduïda?

La cabanya Coll s'Espunya és accessible amb cadira de rodes, consta d'una rampa que permet l'entrada a la cabanya i és possible el trasllat amb cotxe fins aquesta. A més a més, a la zona comú, la planta baixa està totalment acondicionada. Recordem que el jacuzzi és practicable per a persones amb mobilitat reduïda, el que significa que necessitaran l'ajuda d'un acompanyant tant per entrar com per a sortir.

Tens més dubtes?